Trang chủ » CHĂM SÓC » Alaskan Malamute Pros And Cons | The Good AND The Bad!! | Thông Tin về alaskan malamute giá

Alaskan Malamute Pros And Cons | The Good AND The Bad!! | Thông Tin về alaskan malamute giá

bởi Minh Khôi

Alaskan Malamute Pros And Cons | The Good AND The Bad!! | Chia sẻ về alaskan malamute giá Mới nhất

XEM NGAY

Video này nói về Ưu và Nhược điểm của Alaskan Malamute, mặt tốt và mặt xấu. 👇👇Khóa Huấn Luyện Chó TỐI ƯU: 👇👇 ►► ◄◄ Trang web của chúng tôi: ► Sở hữu một giống chó Malamute có những thuận lợi và khó khăn. Alaskan Malamutes là giống chó năng động, có sức chịu đựng cao và yêu cầu chủ nhân tràn đầy năng lượng có thể dắt chú chó to lớn này đi dạo lâu và các hoạt động khác trong ngày. Malamutes có bộ lông hai lớp ấm áp, đây là một lợi thế trong điều kiện khí hậu lạnh giá. Malamutes thích thời tiết mát mẻ và thích hợp hơn với khí hậu mát mẻ hơn. Alaskan Malamutes thích dành thời gian ở ngoài trời và có một ngôi nhà với sân rộng là điều bắt buộc đối với loài chó này. Các nhược điểm liên quan đến Malamutes bao gồm kích thước lớn của con chó – giống chó này không được khuyến khích sống trong căn hộ. Alaskan Malamutes có yêu cầu tập thể dục tối đa. Chó Malamutes có nhiều năng lượng cần được giải phóng và nuôi chó trong một căn hộ nhỏ trong thành phố không phải là một ý kiến ​​hay vì giống chó này cần vận động nhiều trong ngày. Malamutes thích sủa, đó là một lý do khác khiến Malamutes thuộc về các khu vực ngoại ô hơn là các thành phố lớn. Những thách thức khác khi sở hữu Malamute bao gồm áo ấm của chú chó. Trong điều kiện khí hậu ấm hơn, Malamutes có thể bị quá nhiệt một cách dễ dàng. Chó Malamutes có số lần rụng lông ấn tượng và chủ sở hữu cần chuẩn bị dành thời gian đáng kể để chăm sóc bộ lông của chú chó cần chải lông thường xuyên, đặc biệt là trong thời kỳ rụng lông nhiều. Alaskan Malamutes đòi hỏi sự chú ý và cần được đào tạo thích hợp. Loài chó này có thể là một thách thức đối với những người mới nuôi vì Malamutes có thể chiếm ưu thế về tính khí và ý chí mạnh mẽ. Video Lấy cảm hứng từ cuộc sống với Malamutes: 개 스타일 Nhận phong cách TV PET: The Dodo: Viral Paws: Life with Malamutes: #AlaskanMalamuteProsAndCons #AlaskanMalamuteProsCons #ProsConsOfAAlaskan Malamute.

Xem thêm blog liên quan alaskan malamute giá do Thitranthucung chia sẻ tại đây.

Alaskan Malamute Pros And Cons | The Good AND The Bad!!

Alaskan Malamute Pros And Cons | The Good AND The Bad!!


Chúng tôi hy vọng những Kiến thức về chủ đề alaskan malamute giá này sẽ hữu ích cho bạn. Cảm ơn bạn rất nhiều.

Có thể bạn cũng thích

21 những bình luận

elene Wentzel 21/11/2021 - 1:31 sáng

🦮Thankyou it was very interesting We have a beautiful Malamute. Fantastic dogs. Thankyou for all the tips! We are from South Africa and it can be very hot in summer then he like to stay inside the house! 🦮

Trả lời
peanutsOfficial kavasTroolingPL 21/11/2021 - 1:31 sáng

Hey there. I enjoyed your video so much! I have been trying to research for video like yours that explains everything in this video. 👍 That idea at 1:15 is educational. Your content is like the channel of this insightful health enthusiast Dr Ethan. Ethan's demonstrations are educational and he really helped me a lot on my school!

You should check out his YT out and give the Doctor a subscribe over here! ➡️ #FutureDoctorEthan

Trả lời
L H 21/11/2021 - 1:31 sáng

Of all vdo I have watched, I think yours is the most accurate. Great info. We own one and he is just like what you have explained. He gives us a lot of joy regardless of his stubbornness (sometime), a very smart breed!!

Trả lời
Malamute Pluto Luna 21/11/2021 - 1:31 sáng

But the dogs in the video from the beginning are Siberian Huskies…

Trả lời
Becky Hartley 21/11/2021 - 1:31 sáng

The very first dog you show in the video is a Siberian Husky and not an Alaskan Malamute…

Trả lời
dave miller 21/11/2021 - 1:31 sáng

Sigh. Lots of Huskies in this Malamute video.

Trả lời
kjlovescoffee 21/11/2021 - 1:31 sáng

Skip to 1:37 if you want to see a Malamut instead of a Husky…

Trả lời
Maxie 21/11/2021 - 1:31 sáng

This provides great info, we recently got an Alaskan malamute puppy thinking it was a husky, as it was stated as a husky and such, but after doing a dna test we found out she’s an alaskan malamute.

Trả lời
Logan Likes 21/11/2021 - 1:31 sáng

Please learn the appearance difference of a husky and an alaskan malamute. Alaskan malamutes never have blue eyes and they have a more ‘muscular and bulky’ look.

Trả lời
the stupid 21/11/2021 - 1:31 sáng

What about the little puppers???

Trả lời
Charlotte Hatson Wite 21/11/2021 - 1:31 sáng

Great info but just about 4 malamutes in the entire video xD if u want to have one of this giant lovers, make sure you are getting a malamute because the behaviour is holy different one of another same as the size…

Trả lời
Matk Adkins 21/11/2021 - 1:31 sáng

Why are you showing Siberia huskies when you are talking about malamutes?

Trả lời
Adrian Marcelleno 21/11/2021 - 1:31 sáng

My malamute exercise for 15 mins and she gets tired..

Trả lời
Vincent Plan 21/11/2021 - 1:31 sáng

My Malamute knows the command attack! Lol.. but doesn't know the word stay.. runs off and waits next to my car thinking she's going to the park.. lol.. she thinks she's the boss.. lol.. I don't trust her alone at home for more than 3 hours.. she's very good at pulling the cart where my pug is staying while enjoying the view.. lol.. My dogs eat a mix of dogfood, rice and home cooked chicken breast or ground beef.. every single meal.. I think I spend more food for my dogs than for myself.. picky monsters.. lol

Trả lời
SensationLIVE 21/11/2021 - 1:31 sáng

Ducking hate robot voices ;( Tik Tok has normalised them.

Trả lời
nerdywolf hound 21/11/2021 - 1:31 sáng

I'm getting a Alaskan malamute puppy in less then 2 weeks so this was really helpful for what to expect 🙂

Trả lời
Ryan Peck 21/11/2021 - 1:31 sáng

Whoever made this video is clueless. Alaskan Malamute's only have shades of brown for eyes. Many of the dogs in this video are Siberian Huskies.

Trả lời
DesertWolf 21/11/2021 - 1:31 sáng

Apparently, they're extremely sociable due to their nature, and thus, for the most part, are in fact quite terrible guard dogs, as they will befriend anyone.

Trả lời
Amoré Baskin 21/11/2021 - 1:31 sáng

I have a shepsky and she needs a man. I want a more talkative dog

Trả lời
OMENASOSE3994 21/11/2021 - 1:31 sáng

CUTIE…..I WISHD ID HAD 7 ALASKANMALAMUTES

Trả lời
Cocker Spaniel World 21/11/2021 - 1:31 sáng

►Need Some dog Training? Check This Out ►► http://bit.ly/TopRatedDogTraining

Trả lời

Để lại bình luận